Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Bemutatkozás:
A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (KDRFÜ), 1998. április 1-jén kezdte meg működését, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács non-profit, operatív munkaszervezeteként.
A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség, az alapítástól kezdve - a régiók kiszolgálása érdekében - jellemzően a következő tevékenységeket végzi: 
    * a Tanács és a Bizottságok üléseinek tartalmi és formai előkészítése és lebonyolítása;
    * a kormány, minisztériumi, illetve regionális indíttatású stratégiai tervezés, programozási feladatok szervezése, részanyagok szintetizálása, pályázati feltételek kidolgozása;
    * a pályázatok végrehajtása, szervezése, kapcsolódó ellenőrzés, értékelés, monitoring, döntések előkészítése a Tanács számára;
    * a hazai és nemzetközi regionális kapcsolatok kiépítése.

A KDRFÜ a mindenkori források felhasználását megalapozó, régió igényeit alapul vevő tervezési illetve menedzsment tevékenységet folytat, a régió számára kiemelkedő jelentőséggel bíró egyedi fejlesztéseket generál.
Az ügynökségnél magasan kvalifikált szakemberek közreműködésével hatékony munkavégzés folyik. A munkatársak összetett feladatok ellátására képes, modern gondolkodású, a kihívásoknak megfelelni tudó, korszerű információs eszközök igénybevételével dolgozó szakemberek, akik közgazdasági, jogi, műszaki és humán végzettséggel rendelkeznek. 
A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség célja, hogy a szervezet a Regionális Fejlesztési Tanáccsal karöltve a régió fejlesztése érdekében dolgozzon, valamint az, hogy a tervezésre, projektfejlesztésre, pályázat-menedzsmentre alapozva az ország vezető közreműködő szervezetei közé tartozzon, ismert és elismert, kiemelkedő minőséget mutató társaság legyen hazánkban és az Európai Unióban egyaránt.

A KDRFÜ Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatója:

Dr. Temesvári Balázs

Bővebb információt a: www.kdrfu.hu web oldalon olvashatnak.